ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛАГЕРИТЕ НА ISB LAGERI.NET

SKF е световен лидер в производството на висококачествени лагери. Освен това, SKF предлага на пазара и много други видове продукти, използвани за широка гама от промишлени приложения. Представяме Ви нашите основни продуктови каталози. В тях освен традиционните продукти, ще откриете и такива, които успешно интегрират в себе си новите технологии за постигане на по-добри работни показатели и ефективност в съвременните и все по-специализирани приложения. Линкът към “Ай Ес Би” ЕТ Каталог на SKF съдържа подробна информация за лагери, лагерни възли, лагерни тела и уплътнения.

SKF е водещият глобален доставчик на продукти, решения и услуги за клиентите в бизнеса с търкалящи лагери и уплътнения. SKF има и растяща роля на пазара за продукти с линейно задвижване, високопрецизни лагери и шпиндели, както и съответни услуги за клиентите от машиностроителната промишленост. Решенията, които SKF предлага на своите клиенти, варират от комплексни системи с вградена електроника до избора на подходящия лагер, уплътнение или задвижване, отговарящи на изискванията на специфичното приложение. Тези решения включват също така програми, подобряващи ефективността на производството. С помощта на най-модерна технология и управление на поддръжката те спомагат и за повишаване компетентността на служителите на самите клиенти.

SKF разполага с 83 производствени предприятия, намиращи се в 22 страни по целия свят. Със своите 150 търговски компании в над 70 държави и с подкрепата на повече от 10000 Дилъри и Дистрибутори, с електронния си пазар и с глобалната си пласментна мрежа, SKF e винаги близо до своите клиенти за доставката на продукти и услуги.

Тази действително глобална мрежа, комбинирана с акумулираното, дълбоко и пълно познание за различните приложения и с вещината на висококвалифицираните фирмени специалисти, поставя SKF в уникалната позиция да доставя на всички свои клиенти лагери с най-добрите възможни решения. От самото начало на създаването на фирмата през 1907 година усилията на SKF се фокусират интензивно върху качеството, техническото развитие и маркетинга. Скоро след това компанията се превръща във водещия производител в лагерната промишленост, какъвто продължава да бъде неизменно и до днес.

Резултатите на усилията на фирмата в областта на научно-изследователската и развойна дейност доведоха до нарастващ брой нововъведения, които създадоха нови стандарти и нови продукти в света на лагерите. Всеки втори ден SKF прави заявка за патентоване на ново приложение.

Обхватът на дейност на SKF включва и специалните стомани – производство и продажба на лагерна стомана и други висококачествени стомани от висока проба.

Концернът SKF е сертифициран по ISO 14001 в глобален мащаб. Различните направления в групата на SKF са сертифицирани съгласно изискванията съответно на ISO 9000 или QS 9000.

Бизнесът на SKF е оргаанизиран в три направления: Industrial Division, Automotive Division, Service Division. Всяко направление обслужва глобален пазар, с фокус върху неговите специфични клиентски сегменти.

 


Концернът FAG е част от групата Шефлер, която е на второ място в световното производство на търкалящи лагери.Изградена дистрибуторска мрежа в България с магазини във всички големи градове. За сделки с голям обем – директни доставки с преференциални условия. Сертификат DIN ISO 9001; Eкологичен сертификат ISO 14001. Фирмена гаранция 24 месеца. Комплексно техническо и търговско обслужване. Немско качество и изпълнение на удачни цени.

 


KG Intenational FZCO е бързоразвиваща се и многообещаваща американска компания, която предлага богата номенклатура от лагери. До момента KG International FZCO разполага с 7 завода и както почти всички световни компании е предпочела да ги изгради в Далечния Изток, поради конкурентната цена на продукта. Складовата база в Дубай е разположена на площ от 125,000 кв. фт.в свободната безмитна зона Джебел Али. KG има над 50 дистрибутори по цял свят и годищен оборот над 100 млн. щатски долара. Името KG произлиза от инициалите на г-н Кедар Гупта, собственик на компанията, който е посветил живота си на лагерния бизнес в дългогодишен опит в японските лагерни заводи.


Чрез своята фирма за производство на уплътнения Chicago Rawhide (CR), разположена в САЩ, SKF e водещ доставчик и на еластомерни уплътнения за Северноамериканския пазар. През последните години CR разширява своята дейност в Азия и Европа.


Продуктите с лагери са с доказан произход и сертификати по ISO 9001-2000. “Ай Ес Би” ЕТ поддържа складови наличности от лагери с доказани марки – FAG, SKF, NSK ,RHP, FLT, SBB, URB, GPZ, MPZ, както и китайските – FSB, SINO TI, KG, ZWZ, CMB, FSB и др.

Още видове лагери, които можете да поръчате при нас. Висококачествени продукти с лагери на ISB Lageri.Net 

 • Лагери сачмени отворени /капсулвани/ с канал за зегерка /със зегерка/ миниатюрни лагери
 • Лагери сачмени с контактен ъгъл едностранно/двустранно натоварване двуредни с контактен ъгъл
 • Лагери сачмени самонагаждащисе
 • Лагери цилиндрично-ролкови радиални едноредни /двуредни
 • Лагери радиални самонагаждащи се с бъчвообразни ролки с цилендричен/конусен отвор
 • Лагери сачмени аксиални едноредни/двуредни
 • Лагери ролкови аксиални едноредни с конусни бъчвообразни ролки
 • Лагери за шпиндели
 • Иглени лагери
 • Линейни лагери
 • Натегателни и набиващи втулки
 • Шарнирни лагери